CVO De Verdieping brengt bedrijven en sollicitanten samen

Print

Foto: Dominique Wiels

Heusden-Zolder - Na een geslaagde eerste editie organiseerde CVO De Verdieping op vrijdag 24 maart een tweede jobbeurs, die ook weer een succes geworden is. De trajectbegeleiders van CVO De Verdieping bieden met deze formule de afgestudeerde en huidige cursisten van verschillende dagopleidingen de mogelijkheid om een job of stageplaats te vinden.

CVO De Verdieping in Heusden-Zolder staat in Limburg en omstreken bekend voor zijn sterke arbeidsmarktgerichte opleidingen: Webdesigner, Grafisch Vormgever, System & Network Support Engineer, Bouwkundig Tekenaar, Commercieel Bediende, Residentieel Elektricien en Hovenier.

Tijdens deze persoonlijke en ongedwongen jobbeurs konden de cursisten met heel wat interessante bedrijven in contact komen. De aanwezige bedrijven kregen op hun beurt de mogelijkheid om tijdens een goed gesprek nieuw talent te ontdekken.
Zowel voor cursisten als bedrijven was het dus een uitgelezen kans om de basis voor een toekomstige samenwerking te leggen, en dat in het unieke kader van het mijnverleden in Heusden-Zolder.

In september 2017 gaan alle dagopleidingen opnieuw van start. Geïnteresseerde kandidaten kunnen vanaf nu reeds contact opnemen met de trajectbegeleiders via dagopleiding@cvodeverdieping.be of tijdens de kantooruren (behalve tijdens schoolvakanties) via 011 42 32 19.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio