© YouTube

Deze nagellak smaakt naar prosecco, maar je mag er niet van drinken

Nagellak heb je in alle denkbare kleuren, maar eentje dat naar prosecco ruikt en smaakt bestond tot voor kort nog niet. Daar brengt de Britse tak van kortingssite Groupon verandering in, al mag je niet rechtstreeks uit het flesje van drinken.

vwh

De nieuwe nagellak kreeg de toepasselijke naam Prosecco Polish mee en heeft een sprankelende, goudgele kleur. Een van de ingrediënten is prosecco. “We hebben een liefde voor manicures én de bubbeldrank”, staat er te lezen op de website “Deze nagellak ruikt en smaakt als het aperitief.

Op de site staat nog een belangrijke richtlijn. Het is niet de bedoeling dat je de nagellak zo opslurpt, want naast alcohol, prosecco en kunstmatige smaakversterkers maken ook chemische stoffen zoals propyleenglycol titaandioxide en ijzeroxide deel uit van de samenstelling. Pas als de nagellak opgedroogd is, mag je jouw vingers letterlijk aflikken. Tijdens een saaie vergadering, bijvoorbeeld.

Bij ons is de nagellak niet verkrijgbaar maar via de Britse Groupon-site kan je een flesje winnen, al twijfelen sommigen eraan of het product echt bestaat en niet louter een stunt is om de kortingssite in de schijnwerpers te plaatsen.

Niet te missen