Tatjana is finaliste Miss Limburg 2017

Print

Foto: Tonino Di Pietrantonio

Waterschei Noord

Genk - Tatjana Castronovo is 17 jaar en woont in Genk. Zij is geselecteerd voor Miss Limburg Int. 2017. Tatjana studeert voor marketing ondernemer, Economie, in Regina Mundi in Genk. Tatjana is nu bijna twee jaar model bij Joseline Panis eigenares/directrice van het modellenbureau Models Inc. International.

Op 7 januari vond de voorselectie voor België plaats in Dansstudio RITMO in Hasselt en is Tatjana verkozen tot finaliste Miss Limburg 2017 België.

Voor Tatjana primeert haar studie, maar als hobby doet zij aan modellenwerk vooral voor de plezier en om ervaring op te doen. Zij heeft alles mee, haar fysieke kenmerken, leeftijd en persoonlijke uitstraling om te meedingen naar het kroontje. Het is ook een uitdaging om van deze hobby een carrière op te bouwen. Zo doet ze mee aan verkiezingen, catwalks, fotoshoots … Zij gunt anderen ook kans op promotie door miss Young Mannequin 2016-2017, Evelien De Grauw en de andere finaliste, Charlotte Mingels mee te nemen.

Zondagavond 26 maart om 19 uur staat de finale Miss Limburg 2017 verkiezing op de affiche van Versuz in Hasselt. De organisatie is in handen van Model Inc. Int.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio