Dames van StadsRaad showen nieuw outfit

Print
Dames van StadsRaad showen nieuw outfit

Foto: Thierry Germeys

Hasselt - Bij de voorstelling van de nieuwe reus Stiepke Jos stelde de dames van de StadsRaad Hasselt hun nieuwe outfit voor. Op de trappen van het stadhuis van Hasselt ging de groep graag op de foto.

Er werd gekozen voor een sjiek goudkleurig avondensemble. Samen met de mannelijke collega’s willen ze Hasselt stijlvol vertegenwoordigen. Afgelopen weken waren ze dan ook te gast bij bevriende verenigingen in Limburg maar ook in het buitenland is deze groep een graag geziene gast. Sittard, Maastricht en Keulen werden dan ook door deze Hasseltse stadsvereniging tijdens de carnavalsperiode bezocht.
Twee Jaar geleden besloten deze groep hechte vrienden om zich in het carnavalsleven te storten in de vorm van een nieuwe carnavalsgroep in Hasselt. Vermits zij Hasselt en zijn carnaval hoog in het vaandel dragen kozen zijn voor de wel zeer toepasselijke naam “StadsRaad Hasselt”.
Hun tweearig jubileum wordt op zaterdag 11 maart gevierd met de tweede editie van hun Bal Masqué, dat plaatsvindt in de zaal Biekaar in Tuilt. Stiepke Jos, Steyn van Festeyn, Domm&Dööl, de Two T’s en DJ Andy zullen voor de nodige ambiance zorgen. Of de dames hun nieuwe outfit zullen dragen kan u het beste controleren door aanwezig te zijn.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio