© YouTube

Een zwevend bed en een kast in de douche: deze woonwagen heeft alles

Blogster Ana White uit Alaska is een creatieve doe-het-zelfster, zo blijkt uit een van haar laatste projecten. Voor een klant creëerde ze ruimte voor twee dubbele bedden en véél opbergruimte in een piepklein huis op wielen.

vwh

Twee dubbele bedden voor in een huisje van amper zeven meter lang en niet meer dan twee meter breed? Dan moet je in de hoogte gaan werken, zo dacht White er duidelijk over. Zij installeerde een hoogslaper in het huis van haar klanten, maar een trap is nergens te bespeuren. Ze maakte zelf een elektrisch platform dat met een klik op een schakelaar als een lift naar beneden komt. De koffietafeltjes, die ook dienen als stoel en opbergruimte, kan je eventueel gebruiken als trap.

Het systeem is simpel en goedkoop (zo’n 470 euro), legt ze uit in een filmpje. Ze ging aan de slag met het mechanisme van een garagepoort en schuifdeuren. Het resultaat is een dubbel logeerbed boven een zetelbed. Handig en plaatsbesparend.

Het is niet de enige handigheid die White heeft voorzien in het huisje. In de douche hangt een kleerkast (weinig kleren vereist!) die je tijdens het wassen gewoon aan de kant kunt schuiven dankzij een railsysteem. Verder zit het huis vol slimme opbergruimte zoals ruimte voor vuile was in de hoek van de keuken en kastdeuren die ook uitklaptafeltjes zijn.

Bekijk hieronder als de verborgen ruimte en handige hacks die Ana White gebruikte in de woonwagen:

Meer over Binnenkijken

Niet te missen