Muizenplaag tijdens knutselnamiddag in Opoeteren

Print

Opoeteren

Maaseik - De Crealeden in Opoeteren knutselden een muis in elkaar. Om twee uur werd de namiddag geopend met een kort gebed voor de zieken van de parochie. Thoke heette twee nieuwe personen welkom.

De namiddag zijn we gestart met twintig personen. Er werd even uitgelegd wat we gingen maken. Een kleine bloempot met daarop een isomobol als hoofd werd uitgedeeld. Dit was het begin van een muis. Dit werd nu grijs geverfd waarna het even drogen kon. Van vilt werden oortjes uitgeknipt, zo ook de voetjes en de wangen. Er werd een pauze ingelast om de geverfde potjes te laten drogen. De taart en de koffie waren heerlijk. Er werd nog over vanalles gepraat, het ging er gezellig aan toe. Nu gingen we voort met de afwerking. De snorharen werden aangebracht, alsook de oren met neusje en tandjes. Door de ogen te plaatsen, kwam het diertje precies tot leven. Het leek of een muizenplaag uitgebroken was. Het was een gezellige namiddag.

Iedereen is welkom om knutselnamiddagen te beleven. De volgende namiddag is op donderdag 16 maart om twee uur in het Chiroheem. 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio