Pommeline (Temptation Island): “Mijn lichaam klopte niet, dus heb ik op mijn 19de mijn borsten laten opereren”

Print
Pommeline (Temptation Island): “Mijn lichaam klopte niet, dus heb ik op mijn 19de mijn borsten laten opereren”

Foto: vijf

Pommeline is één van de opmerkelijkste verleidsters uit Temptation Island, maar ooit was het heel anders. Pommeline werd zelfs ‘dikke’ genoemd in de lagere school, omdat ze enkele vetrolletjes had. Pas op haar 13de kwam de ommezwaai en besloot ze meisjesachtiger te worden en meer te gaan sporten. Op haar 19de volgde een borstvergroting.

“Ik was zo’n meisje dat niet veel vrienden had. Op de speelplaats was ik het kindje dat alleen stond en met wie gelachen werd. Ik was wat mollig en daar kwamen opmerkingen over. Meestal van de jongens. ‘Dikke’ zeiden ze dan. Of iets over mijn vetrolletjes. De typische scheldwoorden waren het. Ik wilde het me niet aantrekken maar het deed wel pijn”, aldus de verleidster tegen Het Laatste Nieuws.

Op haar 13de begon Pommeline zich minder jongensachtig te kleden en meer te sporten. “Naarmate mijn middelbaar vorderde, voelde ik me steeds beter. De opmerkingen gingen weg en ik werd gewoon één van de meisjes. Maar mijn lichaam klopte gewoon niet. Ik had brede heupen en bijna geen borsten. Dat was niet in verhouding. Toen ik 19 was, heb ik ze laten opereren.”

“Je krijgt opmerkingen als je te dik bent, maar ook als je mooi bent. Mensen beoordelen je op je uiterlijk. Ze slagen er niet in om verder te kijken dan de oppervlakte, dat is zo jammer.”