© Wtc De Zonnekloppers

© Wtc De Zonnekloppers

thumbnail: null
thumbnail: null

WTC De Zonnekloppers viert haar clubkampioenen

Zaterdag 11 februari sloot wielertoeristenclub De Zonnekloppers haar derde fietsseizoen feestelijk af. Bart Janssens en Pierre Briers werden gehuldigd als clubkampioenen 2016 en mochten de wisselbeker ‘Jos Roofthooft’ mee naar huis nemen.

Wtc De Zonnekloppers

Om het geslaagde clubseizoen af te sluiten en het komende seizoen goed in te zetten, konden de clubleden en hun gezin afgelopen zaterdag in het buurthuis van Spurk genieten van een Caraïbische barbecue en een gezellige avond met animatie.

Pierre Briers en Bart Janssens misten het afgelopen seizoen geen enkele clubrit en zijn terecht de nieuwe clubkampioenen. Ze mochten ook de nieuwe wisselbeker ‘Jos Roofthooft’, genoemd naar de peter van de club en sponsor van de beker, mee naar huis nemen.

De overige podiumplaatsen waren voor Geert Martin en Rik Coopmans. Christel Valkenborgh was de beste dame van het afgelopen seizoen.

De club start het komende seizoen met 32 leden. De clubritten worden gereden op zondagvoormiddag in twee groepen, een A-groep en een B-groep. Op zaterdag worden toertochten van andere clubs gereden. Voor de liefhebbers zijn er daarnaast ook tijdens de week avondritjes die op de Facebookpagina van de club worden aangekondigd en afgesproken. Sinds enkele jaren organiseren een aantal leden van de club eveneens een succesvolle fietsweek in Lloret de Mar.

Meer info via www.dezonnekloppers.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio