Vandalen steken banden van zeker elf auto’s stuk in Tessenderlo

Onbekende vandalen hebben deze nacht de banden van zeker elf auto’s stuk gestoken in het centrum van Tessenderlo. De dader of daders sloegen vooral toe aan de Steendriesen en de achterliggende garages. Van verschillende auto’s waren twee banden stuk, van enkele waren zelfs alle banden plat gestoken.

toro

“Om 2.15 uur was alles nog in orde,” zegt gedupeerde Robby Vandegenachte die vrijdagochtend zelf alle banden van zijn wagen aan het vervangen was. “Om 5.15 uur hebben we gezien dat alles plat stond.” Enkel onfortuinlijk eigenaars moesten door takeldiensten gedepanneerd worden. Eerder deze week kreeg de politie trouwens ook al melding van gelijkaardige vandalenstreken aan Terbeemden in deelgemeente Hulst. De politie onderzoekt nu of er een verband is tussen de feiten.

Eisden

Ook in Eisden zitten ze met een gelijkaardig probleem. Onbekenden hebben in een tijdspanne van negen uur de banden van maar liefst acht wagens kapot gestoken op de Paul Lambertlaan in Eisden-Tuinwijk (Maasmechelen). Dat gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag tussen 22 en 7 uur ‘s morgens.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio