Op deze dag gaat Kaat Bollen’s pornafilm in première

Op deze dag gaat Kaat Bollen’s pornafilm in première

Op de meest romantische dag van het jaar gaat de langverwachte pornafilm “A Girls’ Getaway” van de Limburgse seksuoloog Kaat Bollen in première bij Dusk.

De cast is door Bollen zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit prominente Engelse performers uit de industrie. De hoofdrollen zijn toebedeeld aan: Stella Cox, Lucia Love, Lola Marie, Ella Hughes, Kai Taylor, Sam Bourne en de winnaar van de award voor Best Male Performer 2016: Luke Hotrod. De opnames van deze opwindende productie vonden afgelopen najaar plaats in en rondom een gigantisch landhuis op het Engelse platteland.

Een perfecte locatie, want “A Girls’ Getaway” gaat over vier vriendinnen die net als vanouds een weekendje samen doorbrengen in het statige landhuis, waar ze elk op hun eigen manier spannende avonturen beleven… De Engelstalige pornafilm bestaat uit vijf zinderende seksscènes.

Voor Kaat Bollen was dit project een geheel nieuwe belevenis: “Het was een erg bijzondere ervaring om deze film te draaien. Ik praat weliswaar elk dag over seks, maar ik sta er vanzelfsprekend niet elke dag op te kijken. Laat staan dat ik beslis welke standjes andere mensen moeten uitvoeren. De eerste draaidag vond ik dus best onwennig, maar als snel vond ik mijn draai. Ik hoop dat dit voor de vrouwen die gaan kijken een beetje hetzelfde is, in het begin misschien wat ongemakkelijk, maar daarna des te lekkerder...” Bollen is ervan overtuigd dat de film zal aanslaan bij het publiek.

“Ik denk dat deze pornafilm zowel de mannen als de vrouwen zal verassen! Voor de vrouwen heb ik rekening gehouden met de casting: er zijn mooie mannen te zien en ik heb geen typische pornopoezen geselecteerd. Door de vier verschillende vrouwelijke personages zit er sowieso wel iemand tussen waarmee de vrouwelijke kijker zich kan identificeren en dat maakt het extra opwindend! De mannen zullen waarschijnlijk verrast worden door de seks, want die is echt niet zo soft. Dat maakt “A Girls’ Getaway” ideaal om met je partner te kijken, want grote kans dat jullie na het zien van de film zelf nog een extra scène toevoegen…”