Zestiger rijdt dorpsgenoot aan en vlucht

Print
Een 68-jarige man uit het Nederlandse Budel meldde zich woensdag bij de politie nadat hij in de Bergbosweg in Budel, amper enkele honderden meters van de grens met Hamont-Achel, een ernstig ongeval had veroorzaakt en vervolgens vluchtmisdrijf pleegde. De zestiger had een 86-jarige dorpsgenoot aangereden en vervolgens zijn weg vervolgd.

Het waren voorbijgangers die rond 14 uur de zwaargewonde voetganger in de berm aantroffen. De bejaarde man was er ernstig aan toe. Hij verkeerde in levensgevaar en een traumahelikopter kwam ter plaatse om het slachtoffer naar het ziekenhuis van Tilburg af te voeren. Volgens de laatste berichten is de toestand nog steeds zorgwekkend.
Niet lang na het ongeval werd door de Nederlandse politie nog een opsporingsbericht verspreid. Ter plaatse hadden de agenten namelijk genoeg aanwijzingen verzameld die duidelijk maakten dat het om een aanrijding ging. Uiteindelijk ging de gezochte automobilist zichzelf aangeven. De man werd gearresteerd en zal verder ondervraagd worden. Verkeersspecialisten doen verder onderzoek naar de omstandigheden.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio