KRC Genk stelt nieuwe spits Naranjo voor

Print

Aanvaller José Naranjo (22), die gisteren door KRC Genk werd losgeweekt bij Celta de Vigo, werd om 9.45 uur officieel voorgesteld aan de pers. “Omdat ik niet in de plannen van de coach van Celta paste, was ik toe aan iets nieuws”, zei Naranjo, die het shirt met nummer 11 kreeg overhandigd.

“Genk maakte indruk op me tegen Athletic Bilbao, zeker in de thuismatch. Ik kan op de vier posities in de aanval uit de voeten, het liefst speel ik als diepe spits of vanop de linkerflank.”

Niet speelgerechtigd in Europa League

Albert Stuivenberg zal José Naranjo dit seizoen niet meer kunnen inzetten in de Europa League. Naranjo speelde immers al in twee wedstrijden van de groepsfase van dezelfde competitie. Met Celta de Vigo stond hij zowel op Sclessin als thuis tegen Panathinaikos in de basis. Samen met een bekermatch tegen tweedeklasser UCAM Murcia, waren het zijn enige officiële wedstrijden dit seizoen

Extra transfers

De Genkse technisch directeur Dimitri de Condé lichtte vanochtend de transfer van José Naranjo toe. Hij hield ook de deur open voor nog extra transfers. “Wij maken met trainer Albert Stuivenberg voortdurend een evaluatie van de kern. We hebben nog drie weken om de kern te versterken, waar dat nodig zou zijn. Op dit moment zeg ik niet dat er nog iemand bijkomt. Maar ook niet dat er niemand meer komt.” 

Morgen leest u in Het Belang van Limburg een uitgebreide kennismaking met de vervanger van Nikos Karelis.