Voerense (23) wint hotel

Print
Voerense (23) wint hotel

Foto: YUP

Hasselt / Voeren -

Stel je voor: je krijgt een hotel in het centrum van Hasselt met vijftig kamers een hele nacht lang volledig voor jou alleen. Wat zou jij doen en vooral: wie zou jij uitnodigen? Over die vragen mag de 23-jarige Lien Verwimp zich het hoofd breken want zij mag binnenkort het YUP hotel een hele nacht lang het hare noemen. De uitbaters van YUP gingen op zoek naar de beste reden om dat te mogen doen, en kozen voor de gelegenheid die de Voerense hen toestuurde.

“Ik ben sinds enkele maanden terug van een wereldreis doorheen Australië en Azië. Een geweldige ervaring, maar heb natuurlijk erg veel mensen gemist tijdens die periode. Ik dacht ze allemaal snel te kunnen terugzien toen ik weer in het land was, maar dat bleek niet zo gemakkelijk”, vertelt Lien.

Voerense (23) wint hotel
Lien Verwimp Foto: Facebook

“Het merendeel van m’n vrienden is tussen de 22 en 30 jaar oud en heeft een druk schema. Daardoor is het me helaas nog niet gelukt iedereen terug te zien om uitgebreid bij te babbelen over het afgelopen jaar. Neem daar ook nog eens bij dat er heel wat verschillende vriendengroepen zijn, en het wordt een al even moeilijk verhaal! Daarbovenop woont een deel van m’n familie in Italië, die ik ook nog niet heb kunnen terugzien. Een moment creëren waarop ik iedereen op één plek bij elkaar kan brengen, zou dus een ideale ‘welkom terug’-gelegenheid zijn! Deze actie van YUP hotel Hasselt komt voor mij dus op het ideale moment en zou het allermooiste kerstgeschenk zijn dat ik me kan wensen.”

In totaal kregen de uitbaters 882 inzendingen. De hele top-20 krijgt een gratis overnachting aangeboden.