© Foto Kurt

Melanie over haar vriendje Thibau Nys: “Wij menen het heel serieus”

Kersvers Belgisch kampioen veldrijden bij de nieuwelingen Thibau Nys was niet de enige die zondag in de kijker liep. Ook zijn vriendin Melanie Van Gestel mocht meegenieten van de aandacht, want ook al zijn ze allebei nog maar 14, de twee zijn al tien maanden samen en niet van plan daar iets aan te veranderen.

nkdr

Melanie en Thibau zitten allebei op dezelfde school in Aarschot. Zij in het tweede middelbaar, hij in het derde. “Ik was 12 toen ik Thibau op Facebook berichtjes begon te sturen, omdat ik hem een heel mooie jongen vond,” vertelt Melanie aan Het Laatste Nieuws.

Het duurde echter een hele tijd vooraleer de jongen zich in een relatie durfde storten. “Thibau twijfelde constant, omdat hij dacht dat hij met een lief geen tijd meer zou hebben om te fietsen.” Het duurde een jaar voor zijn gevoelens de overhand kregen en op 14 maart 2016 kusten de twee voor het eerst. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Love you to the moon and back.

Een foto die is geplaatst door Thibau Nys (@thibau_nys) op

Of ze bijzondere reacties gekregen heeft op alle aandacht van zondag? “Ze hebben Thibau natuurlijk allemaal proficiat gewenst, maar ik heb niet echt speciale reacties gekregen. Dat ze mij op het nieuws gezien hadden, ja. Maar verder? Het is op school ook heel gewoon dat wij een koppel zijn.”

Aangeboden door onze partners