Line-up ‘I Love the 90s’ mist alleen nog headliner

Venga Boys en Ice MC op tiende I Love the 90’s

Print
Venga Boys en Ice MC op tiende I Love the 90’s

Pat Krimson kwam de tiende verjaardag van I Love the 90’s al vieren met taart op onze redactie Foto: Serge Minten

Hasselt -

DJ Ward, Zippora, Ice MC, DJ Peter Project, Pat Krimson, 2 Fabiola & Friends, Vengaboys en Cherry Moon: het zijn de artiesten die de tiende editie van I Love the 90’s op zaterdag 8 april memorabel moeten maken. Toch moeten ze dat niet alleen doen, want op nieuws over de absolute headliner blijft het nog even wachten.

De vorige jaren bezetten Scooter, 2 Unlimited, Hanson en het herenigde Five de bovenste lijn van de line-up. Voor de tiende editie wordt opnieuw een grote (buitenlandse) naam beloofd.

Het traditionele recept van een avond I Love the 90’s bestaat uit 20.000 feestvierders, een stomende dansarena en 20 jaar oude beats. Met een licht aangepast recept bracht Pat Krimson gisteren alvast een I Love the 90’s-taart naar onze redactie. Het festival viert dit jaar dan ook zijn tiende verjaardag.

Pat Krimson zelf is dit jaar meer dan ooit een belangrijke schakel in de line-up. Hij zal er niet alleen optreden onder eigen naam, maar ook met Loredana als 2Fabiola en bovendien met vrienden, zoals Erik Goossens, met wie hij ooit Leopold 3 vormde.

Van de Vengaboys kent u waarschijnlijk nog de hit ‘We’re going to Ibiza’. Ice MC brengt ‘Think About The Way’ en ‘It’s a Rainy Day’. De mooie Zippora komt langs met haar hit ‘Lotus Eater’. DJ Peter Project scoorde destijds met ‘2 New York’. Cherry Moon ten slotte is onlosmakelijk verbonden met de gelijknamige, legendarische discotheek in Lokeren, die drie jaar geleden gesloten werd, maar in Hasselt muzikaal opnieuw tot leven komt.