“Originele Get Ready komt terug bij elkaar”

Print
“Originele Get Ready komt terug bij elkaar”

Het is zover. Get Ready, bekend van nummers zoals ‘Diep (zo Diep)’ en ‘Marjolein’, zal opnieuw terugkeren naar hun originele bezetting uit 1996. Al maanden werken ze in het geheim aan hun comeback, meldt Showbizzsite.

De Belgische boysband is terug van nooit weg geweest. Jimmy Samyn en Koen Bruggemans zijn immers nooit gestopt met de populaire groep. Hun huidige compagnons Kenny Philippaars en Bob van Kerkoerle vertrekken uit de band. In 2017 keren de oorspronkelijke leden, nu veertigers, Glenn Degendt en Jean-Marie ‘JM’ Desreux terug naar de groep.

Out met het nieuwe, in met het oude

Twintig jaar Get Ready had het al een beetje aangekondigd. Dat moest een groot feest worden maar de reünie van de originele Get Ready zorgde ook voor wat ongenoegen binnen de groep. Er zouden toen te veel mensen en te veel ideeën geweest zijn om alles tot een goed einde te kunnen brengen en de reünie werd afgelast.

Nu breekt er voor de twee “nieuwelingen”, die ook al negen jaar op de teller hebben staan, een nieuw hoofdstuk aan terwijl Glenn en Jean-Marie zich opnieuw aan hoofdstuk Get Ready zullen wagen. Hoe dat precies in zijn werk zal gaan en of ze ook nieuwe nummers zullen maken, is nog niet duidelijk.