© Cito Motors

Peperdure Aston Martin van Max Verstappen heeft nu al nieuwe eigenaar

Een half jaar geleden parkeerde Max Verstappen een Aston Martin V12 Vantage S in zijn garage, maar amper een half jaar en 4.000 km later doet de F1-coureur zijn persoonlijke bolide alweer van de hand. Bij de Aston Martin-dealer in Eindhoven was het naar verluidt een gekkenhuis. Nog geen dag later heeft de bolide al een nieuwe eigenaar. Wie de wagen uiteindelijk op de kop tikte, is onbekend.

mce

Aston-dealer Cito Motors in Eindhoven zette Max’ wagen in de kijker. Prijskaartje? 239.500 euro. “Power, beauty en soul in optima forma. En bereden door ‘s werelds meest spraakmakende Formule 1-coureur”, viel er op de site te lezen. Volgens autodealer Bart Coppens die hem te koop had staan, stonden mensen in de rij voor de bolide. “Ik kan u zeggen: voor de aandacht zijn we niet bang en die is er volop. Er lagen veel kapers op de kust'', laat hij weten aan de collega’s van 1Limburg en AD.nl

Verstappen kreeg de superbolide van 572 pk destijds gewoon cadeau na een fabrieksbezoek bij Aston Martin in Gaydon (Engeland).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer