© AP

Intiem filmpje toont dat JLo echt verliefd is

Er zijn nieuwe filmpjes opgedoken van Jennifer Lopez (47) en haar toyboy Drake (30). Hoewel het nog steeds niet officieel verkondigd werd, duikt steeds meer bewijsmateriaal op van hun pril relatiegeluk. Dit keer zijn het video's waar Jennifer Lopez en Drake heel intiem dansen en kussen.

elvh

JLo en Drake waren samen op een feestje en hebben zich daar duidelijk geamuseerd. Ze lieten zich ook probleemloos filmen en fotograferen. Na de romantische foto op Instagram lijkt het dus duidelijk dat Drake een nieuwe vrouw in zijn leven heeft. Hij is verliefd en iedereen mag het weten.

Drake had lang een knipperlichtrelatie met Rihanna, maar de zangeres zou Jennifer Lopez intussen ontvolgd hebben op Instagram.

 

#BAEWATCH : #PressPlay #Drake & #Jlo cupcaking at #WinterWonderland #PromNight -- So Is it #Dralo or?

Een video die is geplaatst door The Shade Room (@theshaderoom) op

 

??? @jlo #JenniferLopez #Drake #JLovers #DraLo

Een video die is geplaatst door Jennifer Lopez Follows ? (@jenniferlopezlove) op

JLo en Drake lijken relatie te bevestigen op Instagram

© Instagram Drake

Drake (30) lijkt een nieuwe vrouw in zijn leven te hebben en dat is niemand minder dan Jennifer Lopez (47). De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar de Canadese rapper en JLo hebben nu beide op Instagram een innige foto van hen samen gedeeld.

Het is een bewogen jaar geweest voor rapper Drake en dan vooral in de liefde. Zo verklaarde hij tijdens de MTV Awards op het podium nog zijn liefde aan Rihanna. De twee werden een stel, maar de relatie liep in oktober op de klippen. Het ziet er echter niet naar uit dat Drake lang heeft moeten treuren, want hij lijkt niemand minder dan Jennifer Lopez aan de haak te hebben geslagen. De geruchten deden al een tijdje de ronde en lijken nu bevestigd te zijn nadat ze op Instagram alle twee een innige foto van hen samen hebben gedeeld.

Hoewel er in 2016 heel wat celebkoppels uit elkaar gingen, lijkt het er dus op dat er met Drake en JLo nog net op de valreep ook een opvallend koppel is bijgekomen. Of er daarentegen nog wat overblijft van de vriendschap tussen Jennifer Lopez en Rihanna is nog maar de vraag. Die laatste zou sinds het nieuws bekendraakte haar huidige liefdesrivale al niet meer volgen op sociale media.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer