© HBvL

© BELGAIMAGE

thumbnail: null
thumbnail: null

Ongelukkige opa van Max Verstappen: “Ik heb hem al maanden niet gezien”

Frans Verstappen, de opa van Formule 1-sensatie Max Verstappen, heeft zijn kleinzoon al maanden niet meer gezien of gesproken. Dat vertelde hij vrijdagochtend in een openhartig interview met de Nederlandse zender L1. “Ik ben enorm trots op zijn prestaties, maar op dit moment ben ik geen gelukkige opa”, luidt het.

Frans Verstappen leeft al een tijdlang in onmin met zijn zoon Jos, de papa van Max. De reden daarvoor is een conflict dat de twee eerder dit jaar hadden. Zo zou Jos zijn vader na een ruzie een ferme duw hebben gegeven.

Dat conflict ligt nu volgens Frans aan de basis van de radiostilte tussen hem en zijn kleinzoon. Hij denkt dat zijn zoon Max bij hem weghoudt. “Jos komt hier niet meer binnen”, klinkt het emotioneel. “Hij is vergeten waar hij vandaan komt en reageert nergens meer op. Nieuwjaar vier ik met mijn echte familie. Jos interesseert me helemaal niets meer.”

Ondanks de moeilijke situatie is Frans enorm trots op de prestaties van zijn kleinzoon Max. “Maar een beetje respect is niet meer te vinden bij opa. Ik vraag me af waaraan ik dat heb verdiend”, klinkt het hard.

Beluister hier het volledige interview:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer