© Instagram

Is Drake de nieuwe toyboy van Jennifer Lopez?

>Het gonst van de geruchten dat de Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez (47) en de Canadese rapper Drake (30) een koppel zijn. De latina plaatste een kiekje van hun tweetjes op haar Instagrampagina en ze hebben het duidelijk heel gezellig.

vwh

“Kijk eens wie opdook tijdens mijn show”, schrijft JLo bij een selfie van hun tweetjes in Las Vegas. In de hashtags voegt ze eraan toe dat ze de ‘One Dance’-zanger graag ziet. Echte liefde? Of gewoon een lief bericht aan een vriend met wie ze samen aan nieuwe muziek werkt? Volgens bepaalde bronnen voelen de twee iets voor elkaar.

“Drake en Jennifer Lopez laten uitschijnen dat ze samen muziek maken, maar ze is meer aan de hand: ze zijn een koppel”, zegt een insider aan entertainmentblad The Sun. “Ze zijn al enkele weken onafscheidelijk en volgens haar vrienden is de “Ain’t Your Momma”-zangeres dolverliefd. De bron laat nog weten dat het leeftijdsverschil van zeventien jaar geen struikelblok vormt en dat ze veel plezier maken samen.

© Photo News

Vorige zomer raakte bekend dat de Canadees een koppel vormde met Rihanna, maar enkele maanden later gingen ze elk hun eigen weg. Naar verluidt is Riri niet blij met dit nieuws. Jennifer Lopez is met Drake niet aan haar eerste toyboy toe. Zij had jarenlang een relatie met een van haar dansers, de 29-jarige Casper Smart.

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer