Amnesty International Hasselt organiseert schrijfmarathon

Print
Amnesty International Hasselt organiseert schrijfmarathon

Foto: Ella Bormans

Hasselt-Centrum

Hasselt - Amnesty International Hasselt doet voor de 3de keer mee aan de schrijfmarathon. Wereldwijd worden in de maand december brieven geschreven voor mensen die op 1 of andere manier slachtoffer zijn van mensenrechtenschendingen.

De schrijfmarathon 2016 startte in de 4 campussen van de pxl. In de week van 5 tot 9 december konden personeel en studenten daar brieven en kaartjes schrijven. En het resultaat was overweldigend . Bijna 600 brieven en kaartjes werden verzameld. Dit is een schitterend resultaat, dat voor Amnestygroep Hasselt een enorme boost betekent! Want we hopen dat anderen zich hierdoor laten inspireren en ook in de pen kruipen. En brieven schrijven heeft resultaat. Neem een kijkje op onze facebook www.facebook.com/AmnestyHasselt, daar kun je lezen over de resultaten van 2015.
Natuurlijk willen we het departementshoofd van Social Work de heer Filip Giraldo, alle medewerkers en natuurlijk alle briefschrijvers van de pxl van harte bedanken voor hun prachtige inzet.

Er wordt nog tot einde december geschreven, op meerdere locaties. Op woensdag 14 en zaterdag 17/12 vind je ons in de PBL met een schrijfstand. Spring eens binnen en doe mee!
Wil je in de toekomst ook meehelpen bij het plannen, organiseren of begeleiden van acties, meld je dan aan via onze website www.amnesty-hasselt.be

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio