Duo als voorzitter bij UNIZO Beringen

Print
Beringen - Op het Ondernemerscafé van UNIZO Beringen in Remise 56 te Koersel werd donderdag het nieuwe voorzittersduo voorgesteld: Lynn Daniels van Berrevoets Hekken & Poorten en Patrick Coun van Mezzehuis.

Zij werken momenteel aan hun programma voor 2017 waarin lokale belangenbehartiging voor de lokale zelfstandige ondernemers prioritair zal zijn. Samen met de ondersteuning van de ondernemers via een aanbod van info en advies en het samenbrengen van ondernemers wil UNIZO (Beringen) zich profileren als de onmisbare partner voor elke eigenaar/ondernemer. Dit alles willen ze dan realiseren samen met hun bestuursploeg in Beringen en met ondersteuning vanuit UNIZO Limburg.

Na een korte toelichting door Patrick Haselaars van Remise 56 over de geschiedenis van het gebouw en de brouwerij en het prille bestaan van de horecazaak werd het startschot gegeven voor een geslaagde speeddate onder de 70-tal aanwezige ondernemers. Tijdens een 3/4 uur werden heel wat contacten gelegd ... en misschien wel met een aantal contracten als resultaat.

De avond werd afgesloten met een rondleiding in de Brouwerij met bijhorende proeverij.

Foto's: Hans Put -HJP Productions & Eric Bervoets - UNIZO Limburg
 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio