© BELGAIMAGE

© Koen Bauters

thumbnail: null
thumbnail: null

Meer topnamen voor Pinkpop

Maandag worden er twee nieuwe namen aan de affiche van Pinkpop toegevoegd, zo meldt de Nederlands-Limburgse krant 1Limburg. Na onder meer System Of A Down en Green Day zullen de rockers van Kings of Leon en DJ Martin Garrix ook optreden op de weide in Landgraaf.

hvv

De Amerikaanse rockband Kings of Leon zal op maandag 5 juni het festival afsluiten. Eerder maakte Rock Werchter al bekend dat de drie broers ook naar België zullen afzakken komende festivalzomer. Daar is de groep op donderdag 29 juni te zien.

Ook Martin Garrix zal van de partij zijn. De piepjonge Nederlander, hij is pas 20, werd eerder dit jaar door DJ magazine uitgeroepen tot beste DJ van de wereld.

Gouden tip

Bij Pinkpop horen tradities zoals de 'Gouden Tip'. Net zoals de befaamde 'Lijstjes' van Pukkelpop, kunnen Pinkpop-fans zo hun wensen kenbaar maken en hiermee het programma deels bepalen.

Via de website en de facebook-pagina kunnen festivalgangers vanaf woensdag 14 december tot 31 december drie favoriete acts opgeven. De Gouden Tip is voor de organisatie door de jaren heen een uitstekend middel gebleken om te horen welke nieuwe acts men wil zien op Pinkpop. Deelnemers maken overigens kans op allereerste kaarten voor het festival.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer