Laffe onbekende duwt jonge vrouw naar beneden met harde trap in de rug

Een jonge vrouw werd eind oktober slachtoffer van zinloos geweld in een treinstation van de Duitse hoofdstad Berlijn. De vrouw daalde nietsvermoedend de trap af naar het perron, toen ze plots hard in de rug werd geschopt door een onbekende aanvaller. De video wordt nu verspreid in de Duitse media in een poging om zinloos geweld een halt toe te roepen en om de verantwoordelijke van de laffe daad op te sporen.

(pjv)

De 26-jarige dame wilde op 27 oktober rond middernacht de Berlijnse ’S-Bahn’ nemen, toen ze plots op laffe manier werd aangevallen door een onbekende man. Beveiligingscamera’s konden het schokkende incident filmen en tonen hoe de aanvaller zijn slachtoffer rustig benadert, met een blik bier in de ene hand en een sigaret in de andere. Eens de vrouw halverwege de trap is, wordt ze zonder waarschuwing in de rug getrapt, waardoor ze pijnlijk naar beneden dondert.

De rokende man maakt zich daarna kalmpjes uit de voeten samen met zijn drie kompanen, terwijl andere reizigers de gevallen jongedame te hulp snellen. De jonge vrouw raakte gewond en moest naar een ziekenhuis worden gebracht voor verzorging. Het is nog steeds niet duidelijk waarom de man de vrouw duwde, maar de laffe aanval wordt onderzocht door de Duitse politie. De agenten hopen dat de vrouw, die intussen hersteld is van haar verwondingen, de dader kan herkennen op politiefoto’s.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer