© KDS

Matteo Simoni en vriendin na acht jaar uit elkaar

Matteo Simoni en zijn vriendin Gudrun Ghesquière zijn niet langer samen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws zaterdag.

LBO

De 29-jarige acteur en het 26-jarige fotomodel waren acht jaar samen, maar het koppel heeft nu beslist om een streep te trekken onder die relatie. De twee gaan “als goede vrienden uit elkaar”, zo klinkt het. Verder wenst het koppel niet te communiceren over de breuk. Ze hopen dat de media die privacy zullen respecteren.

Twee jaar geleden hadden de twee al even afstand genomen van elkaar. Matteo had toen aangegeven dat hij even alleen wilde zijn.

Gudrun en Matteo leerden elkaar kennen in Dansing Chocola, een restaurant/café in Antwerpen. Gudrun was er aan het werk, Matteo was er klant. In een interview met P-Magazine acht jaar geleden had de Limburgse acteur het over “de knappe serveerster van Dansing Chocola” toen hem gevraagd werd wie wel eens op de cover van P-Magazine mocht staan.

De breuk tussen Matteo Simoni en Gudrun Ghesquière komt er nog geen week na het nieuws dat ook dat andere Vlaamse showbizzkoppel, Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck, besloot een punt te zetten achter hun relatie. En ook Annemie Struyf en haar echtgenoot gaan na 40 jaar uit elkaar, zo liet Annemie zelf weten via Facebook.

Nathalie Meskens bevestigt relatiebreuk met Jeroen Van Dyck

© JVDP

Nathalie Meskens (34) en haar partner Jeroen Van Dyck (36) vormen niet langer een koppel. Het was al langer bekend dat de twee een moeilijke periode doormaakten, maar nu bevestigt Meskens de breuk ook in ‘Het Laatste Nieuws’.

Vorige maand doken al geruchten op dat het sprookjeshuwelijk op springen stond. Die werden door de twee ontkend. “We maken een moeilijke periode door”, klonk het toen. Ze waren ook nog samen te zien bij de voorstelling van de culinaire gids Gault&Millau.

Zakenpartners

Acteurskoppel Meskens en Van Dyck trouwden in 2007. Ze gaven elkaar het jawoord in Thailand, het land van hun dromen.

In 2012 opende het koppel samen het Thaise restaurant Yam Thai op het Zuid in Antwerpen. In 2015 volgde het tweede restaurant, Nimman.

Druk

De twee waren in 2009 samen op VTM te zien in de telenovela ‘David’. Terwijl Jeroen Van Dyck zich in de loop der jaren meer op de restaurants ging focussen, ging het hard met de carrière van Nathalie Meskens. Ze werd gebombardeerd tot leading lady bij VTM met hoofdrollen in ‘Tegen de Sterren op’ en ‘Danni Lowinski’.

Ze presenteerde ook eigen programma’s zoals ‘Reclame AUB’, ‘Beste Kijkers’ en ‘Little Big Shots’. Binnenkort is ze te zien in de serie ‘Gina & Chantal’ en de films ‘Pippa’ en ‘Allemaal familie’. Of Meskens’ drukke agenda de reden is dat de twee uit elkaar zijn gegroeid, is niet duidelijk.

Definitief einde

Aan dat mooie liedje komt nu een einde, bevestigen Meskens en Van Dyck. “We zijn als vrienden uit elkaar gegaan” luidt het in een mededeling. “Hiermee trekken we een lijn onder wat is gebeurd, wat we tot onze strikte privésfeer beschouwen en waarover we niet verder zullen communiceren”, klinkt het verder. Ze blijven wel samenwerken op zakelijk vlak.

Meskens zei afgelopen weekend in een interview toe dat ze “sinds deze zomer in therapie is. Als ik weer naar buiten ga, is alles weer helder. Ik probeer heel hard te luisteren naar mijn lichaam, mijn geest, mijn gevoelens, naar wat ik denk en voel.”

Op Instagram postte Nathalie Meskens vanochtend een foto uit de oude doos, waarop ze nog als koppel te zien zijn.

Annemie Struyf na veertig jaar uit elkaar met haar man

© Facebook/Annemie Struyf

Veertig jaar waren Annemie Struyf en haar man bij elkaar, maar nu beslissen ze samen een punt te zetten achter hun relatie. “Het waren prachtige, intense, onvergetelijke jaren. Nu scheiden onze wegen”, meldt de Belgische journaliste op haar Facebook.

“Triest nieuws”, zegt Annemie, die vooral bekend is van haar programma’s zoals In Godsnaam waarin ze op zoek ging naar verhalen uit allerlei verschillende godsdiensten. Ook in Via Annemie wist ze de gevoelige snaar te raken met interviews met terdoodveroordeelden, dementerende bejaarden, jonge kloosterlingen, enzovoort.

Ze blikt met veel liefde terug naar de tijd die ze samen hadden. “Veertig jaar lang hebben we lief en leed gedeeld. Veel meer lief dan leed”, zegt ze. Annemie en haar man hebben samen vijf kinderen. “In liefde hebben we onze kinderen grootgebracht. Nu scheiden onze wegen, terwijl we als ouders samen onze geweldige kinderen blijven koesteren.”

Verder wil Annemie vooral rust en privacy nu, zodat haar gezin in deze moeilijke tijd niet nog extra belast wordt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer