Ook financieel directeur vertrekt bij Beaulieu

Print
Ook financieel directeur vertrekt bij Beaulieu

Foto: BELGA

Brussel -

Tom Gysens, de financieel directeur van Beaulieu, vertrekt bij het textielbedrijf en stapt over naar concurrent Balta. Dat schrijft De Tijd donderdag op zijn website. Het vertrek van Gysens wordt bevestigd door Beaulieu, zonder verdere commentaar. Feit is wel dat de financieel directeur al de vierde manager is die de groep -de grootste vloerbekledingsspecialist van West-Europa- verlaat.

Gysens begon zijn loopbaan bij Beaulieu in 2004 op de financiële dienst; sinds 2008 is hij financieel directeur. Zijn vertrek gebeurt volgens De Tijd “met onmiddellijke ingang”. Bij Balta gaat hij dezelfde functie bekleden.

Waarom Gysens vertrekt, is niet meteen duidelijk. Recentelijk sloot de textielgroep een akkoord met de fiscus over een jarenlang aanslepend fraudedossier. Maar mogelijk past zijn vertrek in het rijtje van andere directieleden van Beaulieu. Deze zomer vertrokken zowel CEO Geert Roelens als HR-directeur Steve Ryon, “na een grondig meningsverschil met de voltallige raad van bestuur”. Vorige maand vertrok volgens De Tijd ook marketingdirecteur Mimi Lamote.