Celebs

Beyoncé wil dat haar man Kanye West opbelt

Print
Beyoncé wil dat haar man Kanye West opbelt

Foto: Photo News

Beyoncé zou er bij haar man op aandringen dat hij zijn oude vriend Kanye West opbelt om de vriendschapsbanden opnieuw aan te halen. Dat meldt The Sun. Kanye West werd eerder deze week opgenomen in het ziekenhuis nadat hij tijdens een concert in razernij uitbrak en het vervolgens na enkele nummers voor bekeken hield.

Jay-Z en Kanye West waren jarenlang onafscheidelijk, maar de voorbije maanden leek hun vriendschap flink bekoeld. Nadat Kanye het voorbije weekend tijdens een concert flink uithaalde naar Jay-Z en Beyoncé en hij enkele dagen later in het ziekenhuis werd opgenomen, zou Beyoncé haar echtgenoot nu willen overtuigen om opnieuw contact met Kanye op te nemen.

Volgens The Sun zou Jay-Z bereid zijn om de vriendschapsbanden opnieuw aan te halen, vooral nu blijkt dat de rapper in geestelijke moeilijkheden verkeert. Kanye werd op dinsdag in het ziekenhuis opgenomen, nadat hij tijdens het concert van het afgelopen weekend helemaal door de rooie ging en het podium na enkele nummers al verliet.

Tijdens dat befaamde concert haalde hij ongemeen hard uit naar Jay-Z en Beyoncé. “Jay Z, bel me man. Je belt me nog altijd niet. Ik weet dat je moordenaars hebt. Stuur ze alsjeblieft niet om mijn hoofd. Bel me gewoon", waarna hij vervolgde, “Ik was gekwetst, omdat je blijkbaar hebt gezegd dat je niet wou optreden als mijn video of ‘Hotline Bling’ ‘Video of the Year’ werd”, verwees hij naar de MTV Video Awards in 2009, waarbij hij het podium opsprong om het op te nemen voor ‘Queen Bey’.

 

 

 

 

Niet te missen