Celebs

Deze ontwerper wil Melania Trump wel kleden

Print
Deze ontwerper wil Melania Trump wel kleden

Foto: Photo News

Vorige week liet ontwerpster Sophie Theallet in een open brief weten dat ze weigert om Melania Trump te kleden en riep ze andere modemerken op om hetzelfde te doen. Tommy Hilfiger daarentegen lijkt net enthousiast om de first lady in een nieuw pakje te steken.

Op een liefdadigheidsbal in New York liet Tommy Hilfiger zich tijdens een interview met Women's Wear Daily ontvallen dat hij bijzonder blij zou zijn om Melania Trump en Trumps dochter Ivanka te kleden. "Ik vind Melania een prachtige vrouw en ik denk dat iedere ontwerper trots zou moeten zijn om haar te mogen kleden", vertelde hij. "Daar moet je de politiek niet bij betrekken. Ik denk dat de dames er prachtig zullen uitzien in eender welke outfit. Mooier dan Ivanka en Melania vind je ze niet snel."

Tommy Hilfiger lijkt de boodschap van Sophie Theallet dus helemaal naast zich neer te leggen. Vorige week riep deze Amerikaanse ontwerpster met Franse roots alle modeontwerpers nog op om Melania Trump te boycotten en meldde ze dat ze de nieuwe first lady zelf niet wil kleden omwille van de racistische, xenofobe en seksistische retoriek van haar echtgenoot. Sophie Theallet ontwierp in het verleden wel meerdere keren een outfit voor Michelle Obama.

 

 

Niet te missen