Celebs

Gwyneth Paltrow toont dat haar ex nog steeds een plek in haar hart heeft

Print
Gwyneth Paltrow toont dat haar ex nog steeds een plek in haar hart heeft

Foto: Instagram Gwyneth paltrow

Thanksgiving ontdooit alle Amerikaanse harten. Zo deelde Gwyneth Paltrow op Instagram een foto van haar ex Chris Martin in een innige omhelzing met zijn zoon Moses. De emotionele foto is vermoedelijk pas onlangs genomen, toen Chris Martin na een concert in India terug naar huis keerde en verenigd werd met zijn tienjarige zoon.

Gwyneth Paltrow en Chris Martin kondigden twee jaar geleden hun scheiding aan en bereikten afgelopen mei eindelijk een echtscheidingsovereenkomst. In juni vertelde Gwyneth tijdens een interview in Cannes dat de echtscheiding haar moeilijk viel, maar dat ze tevreden was dat ze samen met haar ex op een vriendschappelijke manier het ouderschap over hun twee kinderen kon delen.

"Iedereen die gescheiden is, weet dat je zelf een heleboel aan de kant moet schuiven om de familie samen te houden," vertelde Gwyneth. "Ik ben die verbintenis samen met mijn kinderen en hun vader aangegaan, ondanks het feit dat we niet langer een romantische relatie onderhouden en daar hou ik me elke dag aan."

Dat bewijst ook de foto die Gwyneth postte op Instagram, waarop haar ex te zien is in een innige omhelzing met hun zoon Moses. Het onderschrift luidt als volgt: "Op reünies, verbondenheid, famile en liefde, liefde, liefde. Gelukkige thanksgiving iedereen."

 

 

Here is to reunions, togetherness, family, and love love love. Happy thanksgiving eve, everyone. Love, gp

Een foto die is geplaatst door Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) op

Niet te missen