Leden Tuinhier genieten van feestmaal

Print
Bocholt - Tuinhier Bocholt organiseerde een demonstratiekookles.

Een dertigtal leden kwamen naar GC De Kroon waar in de leskeuken een feestmaal bereid werd. Het was aangenaam luisteren en kijken hoe alles klaar gemaakt moest worden. Ook kregen wij vele tips hoe wij het koken moeten organiseren voor een grotere groep genodigden. Na elk gerecht konden wij in de zaal aan tafel aanschuiven om te proeven. Onze kok had in de namiddag al heel wat voorbereidend werk gedaan zodat er voor iedereen een mooi bord geserveerd kon worden. De borden werden door de bestuursleden deskundig geschikt volgens advies van onze kok en aan tafel geserveerd.
Achtereenvolgens werden klaar gemaakt: gepaneerde bloedworst met witloofsalade en spruitjessoep met bier als hapjes; goudbrasemfilet met puree van wortel en schorseneren als voorgerecht; parelhoenfilet met blauwe druiven en knolselder als hoofdgerecht en mousse van chocolade met crumble en frozen yoghurt als dessert. Al deze gerechten werden geproefd met een aangepaste aperitief en wijn. Als dit geen menu is om te watertanden en om naar uit te kijken tijdens de komende feestdagen! De aanwezigen gingen alleszins uiterst tevreden en voldaan naar huis.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio