Celebs

Sterren steken Kanye West hart onder de riem

Print
Sterren steken Kanye West hart onder de riem

Foto: Photonews

Niet alleen zijn vrouw Kim Kardashian ging in allerijl bij Kanye West op bezoek in het ziekenhuis in Los Angeles om hem te steunen, hij kreeg ook via Twitter heel wat steunbetuigingen van onder andere enkele sterren. Volgens TMZ werd de rapper met een ambulance opgehaald nadat hij een zenuwinzinking zou hebben gekregen, dat zou blijken uit opnames die de entertainmentwebsite te pakken kreeg.

Het zou Kanye West allemaal wat te veel geworden zijn: zijn tournee, de Yeezy-collecties, het vaderschap, ... en dan ook nog eens de brutale overval op zijn vrouw Kim Kardashian in Parijs. "Hij is uitgeput en lijdt aan slaaptekort", klinkt het bij een bron die People te woord stond. "Hij ging met een ambulance vrijwillig mee naar het ziekenhuis op aanraden van zijn arts. Hij voelt zich nu al wat beter."

Volgens TMZ zou hij een zenuwinzinking hebben gekregen. Dat leidt de entertainmenwebsite af uit opnames van de hulpdiensten die het te pakken kreeg. De insider meent echter dat het enkel om vermoeidheid gaat, iets wat ook zijn schoonmoeder Kris Jenner al bevestigde. 

Als we sommige geruchten mogen geloven, zou het ook niet goed gaan in zijn relatie, maar daar is nog vanuit geen enkele legitieme hoek bevestiging over gekomen. Wat wel naar verluidt ook meespeelde, is het feit dat hij rond deze tijd van het jaar zijn overleden moeder Donda herdenkt waar hij een heel nauwe band mee had. Zij stierf in 2007 na een mislukte operatie.

Hoge bomen vangen veel wind en dus waren heel wat mensen er als de kippen bij om Kanye uit te lachen op sociale media. Hij kreeg echter ook heel wat steunbetuigingen, onder andere van enkele sterren die hem daarmee een hart onder de riem willen steken.

 

 

 

Niet te missen