Mode

Zo kan je panty’s ook dragen, als je durft

Print
Zo kan je panty’s ook dragen, als je durft

Foto: Shutterstock

Panty’s draag je niet noodzakelijk onder een jurk, rok of short. Volgens de Nederlandse blogster Ivania Carpio kunnen de kousen een pronkstuk op zich worden als je ze draagt als topje. Dat toont ze op haar Instagrampagina onder de naam Love Aesthetics.

Geen nood als je weer eens geen geschikte outfit vindt om uit te gaan: met een beetje tijd en een schaar maak je een gewaagde crop top van je panty’s. Mag het nog iets pittiger dan doorzichtig? Dan kan je bijvoorbeeld een netkous over een basic topje dragen voor een vleugje rock-’n-roll. Extra tip: het trucje werkt ook met leggings en jeggings.

 

 

Zo ga je te werk:

Knip de voet van je panty’s, de beentjes worden straks je mouwen. Werk je met een legging, dan kan je deze stap overslaan. Knip nu een V in de panty’s ter hoogte van het kruis. Hoe groter het stuk, hoe dieper je neklijn zo meteen is. Trek de panty nu omgekeerd aan en je hebt een nieuw truitje.

 

 

Het idee om panty’s als top te dragen komt oorspronkelijk uit de danswereld. Danseressen zochten een goedkope top waarin ze vrij kunnen bewegen en ontdekten zo het multifunctionele karakter van de kousen.

Niet te missen