Reuzenamiddag bij KVLV

Print

Foto: jean_pierre valkeneers

Diepenbeek - Zondag organiseerde KVLV een reuzenamiddag aan en in zaal De Steenberg in de Ganzestraat. Ondanks het stormachtig weer kon je meestappen met een korte of langere wandeling langshet kapelletje van Onze Lieve Vrouw van Dankbaarheid op de Caberg.

Hier werd de Witte Lintjesactie (tegen partnergeweld) in de kijker gezet. Na de wandeling kon je genieten van pannenkoeken en een drankje. Geven, nemen, en delen kon je doen aan de ShareFair weggeeftafel met kerstgerief en misschien hét versierinkje voor jouw kerstboom mee nemen. Zo vonden ook de broertjes Sten en Lio Van Aerden hun kerstbollen.
Ook stelde Liliane Knaepen haar privélevensbos in maquettevorm voor aan het publiek . De maquette is op schaal gebouwd volgens een bestaande privé-eigendom. Hier kreeg je de persoonlijke visie van Liliane op het leven en wat heiligen kunnen betekenen. Haar grote wens is ooit dit levensbos in werkelijkheid te kunnen realiseren. Daarom is Liliane opzoek naar grote beelden van heiligen allerhande (min 60 cm hoog). Liliane Knaepen, Ganzestraat 33


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio