Femma-Rekem kiest activiteitenprogramma 2017

Print

Foto: Heleen Vleugels

Rekem

Lanaken - Tijdens de jaarlijkse Prikkelavond is het de bedoeling dat de Femma-leden zelf hun voorkeur uitspreken voor het activiteitenprogramma van het aankomend werkjaar. Hiervoor biedt het bestuur een uitvoerig aanbod aan activiteiten, workshops en themafeesten waaruit de leden hun keuze kunnen maken. Zelf kunnen de leden ook activiteiten aanbrengen. Op die manier biedt Femma-Rekem een gezonde mix aan activiteiten gekozen door zowel de leden als het bestuur.

2017 belooft dan ook een mooi en interessant werkjaar te worden voor Femma-Rekem. Er staan tal van nieuwe activiteiten op het programma zoals 'Fusion koken' en 'Marokkaans koken'. Dat wordt lekker smullen. Knutselen behoort nog steeds tot de traditionals binnen de werking van Femma. Vandaar dat bloemschikken en “leuke tassen naaien” weer worden opgenomen in de jaarwerking. Yoga mag niet meer ontbreken in het programma. Sportievelingen kunnen zich verheugen op de Afterworkparty, avondwandelingen en een mooie fietstocht.
Vanaf december worden de data van alle activiteiten bekend gemaakt en zal er iedere maand minstens één samenkomst doorgaan in OC Kleinveld te Rekem. Je kunt de activiteiten ook vinden op de website www.femma.be/groep/rekem. Uiteraard worden traditionals als feestjes, reizen en fietsbedevaarten gewoon weer mee geprogrammeerd alsook het ontbijt i.s.m. de vrienden van Okra-Rekem.
En goed om weten is dat het ledenaantal van Femma-Rekem nog steeds groeit want de ledenwerving tijdens de jaarmarkten van Rekem en Lanaken leverden Femma-Rekem tien nieuwe leden op.

Voor meer informatie kunt u steeds terecht bij Heleen Vleugels tel: 089 713965 (na 18.00 uur) - Email: heleenvleugels@hotmail.com.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio