Marktkramers van Eisden bedanken Patrick Hermans

Print
Marktkramers van Eisden bedanken Patrick Hermans

Foto: communicatiedienst Maasmechelen

Maasmechelen - Het voorbije jaar vierde de Eisdense zaterdagmarkt haar 90ste verjaardag. Dat gebeurde met leuke verwenacties voor de klanten op een van de maandelijkse zaterdagen. De laatste zaterdagactie van 2016 kreeg er een extraatje bij. Vrije medewerker Patrick Hermans kreeg een bijzonder afscheid.

Om de markt in Eisden-Maasmechelen goed te organiseren, doet het gemeentebestuur beroep op heel wat personen die daar hun steentje toe bijdragen. Patrick Hermans is daar één van. Als vrijwillige medewerker zorgt hij al vijftien jaar lang mee voor de vlotte opstelling van de marktkramers en de veilige afsluiting van de markt. “Om vijf uur ’s morgens sta ik paraat”, vertelt Patrick. “Zowel in de zomer als in de winter, bij regen en sneeuw. Vanaf de middag begeleid ik de marktkramers dan weer bij een vlot vertrek. Ik heb dat altijd met veel plezier en overtuiging gedaan”, vult Patrick aan. “Maar nu is het tijd om wat gas terug te nemen.”
Voor al die jaren ondersteuning zetten de marktkramers en het gemeentebestuur Patrick Hermans daarvoor in de bloemen. Samen met enkele leden van de marktcommissie, dankten schepen Erik Kortleven en marktmeester Ria Theunissen, Patrick voor die jaren van sterke inzet. “Zonder jou zou de organisatie van de markt een stuk moeilijker verlopen. Je hebt die vrijwillige job gedaan als een echte professioneel, en daardoor verdien je ons aller waardering”, sprak de schepen. Iets wat Patrick beantwoordde met de belofte om eens een handje te komen toesteken mocht er een keertje extra hulp nodig zijn.
Met dank aan Conny Biesmans voor de foto.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio