Cynthia Reekmans verlaat STVV

Print
Cynthia Reekmans verlaat STVV

Foto: rs

Cynthia Reekmans stopt na anderhalf jaar als communicatieverantwoordelijke bij STVV. Ze kan de job steeds moeilijker combineren met haar jonge gezin, zo zegt ze. “De afstand Ham-Sint-Truiden en de gewijzigde gezinstoestand maakten het moeilijk. Ik voelde me genoodzaakt om een keuze te maken zodat ik het team op Stayen én mijn gezin thuis niet te kort zou doen.”

“Stayen is een bedrijf in groei. Er valt dag en nacht wat te beleven. Ik heb hier professioneel heel veel bijgeleerd. Met mijn diploma als Master in de Romaanse talen kan ik - deeltijds - aan de slag als docent bij de Hogeschool UCLL. Ik draag de club in mijn hart en ben supporter van de Kanaries en de mensen die er werken. Ik hoop dat ze snel wat klimmen in het klassement, ze verdienen dat. Ik ben fan voor het leven.”

Peter Onkelinx, site manager: “Wij betreuren haar vertrek, ze heeft ons mediakanaal ST TV mee helpen uitbouwen en was een echte teamplayer. Gelukkig verlaat ze ons niet helemaal, want op wedstrijddagen zal Cynthia voor ST TV de interviews afnemen en na de match de persbabbel verzorgen. We wensen haar een mooie toekomst aan de UCLL. De taken van Cynthia buiten de wedstrijddagen zullen in eerste instantie intern verdeeld worden, zoals in de periode van haar zwangerschapsverlof.”