Marvin van 'Temptation Island' had gedronken bij ongeval met vluchtmisdrijf

Print
Marvin van 'Temptation Island' had gedronken bij ongeval met vluchtmisdrijf

Foto: VIJF

De Brugse politierechter heeft Marvin Ndiribe, bekend van het VIJF-programma 'Temptation Island', veroordeeld tot een effectieve geldboete van 2.070 euro en een rijverbod van twee maanden. De Bruggeling had gedronken toen hij een geparkeerde wagen aanreed. Bovendien bleef hij na het ongeval niet ter plaatse.

Op 5 maart wilde Marvin na een nachtje stappen nog enkele vrienden thuis afzetten. In de Langestraat in Brugge kwam hij met zijn Audi echter tegen een geparkeerde wagen terecht. De eigenaar van de wagen wilde de politie bellen, maar Marvin vond dat de krassen op de wagen niet door de aanrijding werden veroorzaakt. Hij besloot toch door te rijden, maar werd een half uur later door de politie ingerekend. Toen bleek dat hij 0,90 promille alcohol in zijn bloed had. Bovendien vervoerde Marvin op dat moment maar liefst zes passagiers.

Op de zitting gaf de beklaagde zijn fout ootmoedig toe. Hij bestempelde de feiten als "een jeugdzonde" en zei dat het in de toekomst niet meer zou gebeuren. Voor het vluchtmisdrijf werd hij veroordeeld tot een geldboete van 1.200 euro, waarvan 300 euro met uitstel, en een rijverbod van één maand. Voor de alcoholintoxicatie kreeg hij dezelfde straf. De jongeman had minder dan twee jaar een rijbewijs en moet daardoor ook zijn theoretisch en praktisch rijexamen opnieuw afleggen. Voor het ongeval zelf en het vervoeren van te veel personen kreeg hij respectievelijk boetes van 120 en 150 euro.