Celebs

Selena Gomez voor het eerst weer op het podium met openhartige boodschap

Print
Selena Gomez (24) maakte in augustus bekend dat ze haar tour, die haar onder andere ook naar België zou brengen, had afgelast omdat ze zich niet goed in haar vel voelde. Op de American Music Awards verscheen de artieste voor het eerst weer in de openbaarheid en ze gaf er in een emotionele speech meer tekst en uitleg over de moeilijke periode in haar leven.

Op het podium van de American Music Awards mocht Selena Gomez de award voor Favoriete Vrouwelijke Pop-artiest in ontvangst nemen. Dat deed ze niet zonder eerst ook nog een openhartige boodschap te brengen voor haar fans en over de moeilijke periode waar ze doorgaat.

"Ik moest even stoppen, want ik had alles, maar was volledig kapot vanbinnen. En ik hield me sterk genoeg zodat ik jullie niet zou teleurstellen, maar daardoor stelde ik uiteindelijk mezelf teleur. Ik wil niet jullie lichamen zien op Instagram. Ik wil zien wat er in zit", klonk het zichtbaar geëmotioneerd. "Ik probeer geen goedkeuring te krijgen en ik heb dat ook niet meer nodig. Het enige wat ik uit de grond van mijn hart kan zeggen, is dat ik zo dankbaar ben dat ik elke dag de mogelijkheid krijg om te delen wat ik graag doe met de mensen die ik graag zie en ik moet daarvoor dankjewel zeggen tegen mijn fans omdat jullie zo verdomd loyaal zijn en ik weet niet wat ik heb gedaan om dat te verdienen. Maar als je gebroken bent, hoef je dat niet te blijven. En of je nu mij respecteert of niet, één ding dat je over mij moet weten is dat ik om mensen geef."

Het was toch even schrikken voor de fans van Selena Gomez toen ze er eind deze zomer de brui aan gaf wat optredens betreft. Met haar Revival Tour zou ze op 1 november ook in het Sportpaleis staan, maar daar kwam dus niets van in huis. In een mededeling klonk het dat ze het even rustiger aan wou doen. "Zoals velen onder jullie weten, lijd ik aan lupus, een ziekte die mensen op verschillende manieren kan treffen. Ik heb ontdekt dat paniekaanvallen, depressie en angsten enkele van die bijwerkingen kunnen zijn, die op hun beurt nog voor nieuwe uitdagingen zorgen. Ik wil proactief zijn en mij op mijn gezondheid en geluk focussen en heb daarom beslist om wat tijd vrijaf te nemen", klonk het.

Niet te missen