Zo reageren Wilfred Ndidi en Leon Bailey op de transfergeruchten

Print
Zo reageren Wilfred Ndidi en Leon Bailey op de transfergeruchten

Foto: Belga

Genk-middenvelder Wilfred Ndidi wordt de laatste dagen nadrukkelijk in verband gebracht met de Engelse landskampioen Leicester City. In de Luminus Arena deed dit weekend zelfs het hardnekkige gerucht de ronde dat de deal reeds beklonken zou zijn voor 18 miljoen euro. Ndidi gebaarde van krommenaas. Maar op de vraag of hij in januari nog voor Genk zou spelen, was het veelbetekenende antwoord: "Dat weet ik niet."

Ook dat andere Genkse goudhaantje, Leon Bailey, is grof wild op de transfermarkt. Na afloop van de wedstrijd tegen Eupen was de Jamaicaanse winger dan ook hot news voor het journaille. Dat had minder te maken met zijn prestatie tegen de Panda's dan met de geruchtenmolen, die op volle toeren draait. Bailey wordt gelinkt aan onder meer Manchester United en PSG. Wat doet dat met een jongen van negentien, wilde een tv-journalist weten. Bailey: “It’s a great feeling. (een heerlijk gevoel, nvdr).” 

De interviewer wilde ook nog weten wat Bailey vond van de twintig miljoen euro op zijn hoofd. “Twintig miljoen euro? Ja, dat is veel geld”, meesmuilde Bailey fijntjes. Maar verder liet de Jamaicaan niet in zijn kaarten kijken. Benieuwd of hij in januari nog blauw bloed door de aderen heeft stromen. 

Hoelang kan Genk zijn twee goudhaantjes nog in de Luminus Arena houden? Technisch directeur Dimitri de Condé beseft dat het moeilijk wordt. Zijn reactie lees je hier.