© Red Bull Racing

Max Verstappen na indrukwekkende Braziliaanse GP verkozen tot 'Driver of The Day'

Max Verstappen is tijdens de GP van Brazilië door de F1-fans verkozen tot 'Driver of The Day'.

F1journaal.be

Als een verrassing komt het niet dat Verstappen tot 'Driver of The Day' werd verkozen. De Nederlander imponeerde door onder moeilijke omstandigheden in de regen de ene rijder na de andere te passeren. Even ontsnapte Verstappen wel aan een crash, maar zelfs daarna bleef Verstappen er voluit voor gaan.

Verstappen eindigde de race als derde op het podium. Naast de trofee op het podium beloonden dus ook de fans Verstappen door hem opnieuw tot 'Driver of The Day' te verkiezen.

Overzicht winnaars 'Driver of the Day-awards':GP van Australië: Romain GrosjeanGP van Bahrein: Romain GrosjeanGP van China: Daniil KvyatGP van Rusland: Kevin MagnussenGP van Spanje: Max VerstappenGP van Monaco: Sergio PerezGP van Canada: Max VerstappenGP van Europa: Sergio PerezGP van Oostenrijk: Max VerstappenGP van Groot-Brittannië: Max VerstappenGP van Hongarije: Kimi RaikkonenGP van Duitsland: Daniel RicciardoGP van België: Lewis HamiltonGP van Italië: Nico RosbergGP van Singapore: Sebastian VettelGP van Maleisië: Max VerstappenGP van Japan: Max VerstappenGP van de USA: Max VerstappenGP van Mexico: Sebastian VettelGP van Brazilië: Max Verstappen

Meer F1-nieuws op F1journaal.be:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer