TAFELTENNIS Hechtel-Eksel: C ploeg verliest topper

Print
TAFELTENNIS Hechtel-Eksel: C ploeg verliest topper

Foto: johan Carna

Eksel

Hechtel-Eksel - Op de achtste speeldag moest de C ploeg het opnemen tegen Leopoldsburg B. Bij deze confrontatie was er een mooi duel tussen zus en broer Christiane en Luc Vanchaze (zie foto).

A PLOEG – TTC AARSCHOT B: 16-0
Geen plezante avond voor de A ploeg want de tegenstanders waren maar met drie spelers gekomen. Dit zorgde natuurlijk al voor een 4-0 voorsprong. Op het einde van de match werd het dan ook een klinkende 16-0 overwinning. Gijs Kuppens, Stijn Marcoen, Peter Bollen en Johan Carna wonnen dus alles en blijven op één punt van leider Lanaken A

B PLOEG – TTC LEOPOLDSBURG C: 15-1
De B ploeg moest het ook opnemen tegen Leopoldsburg C en had ook geen enkel probleem om de overwinning binnen te halen, ondanks de afwezigheid van twee basisspelers. Invaller Jos Bollen speelde streed prima mee en won maar liefst drie matchen. Vier op vier was er voor Jimmy Meuwis, Stef Bollen en Thieu Beliën.

C PLOEG – TTC LEOPOLDSBURG B: 5-11
Door de knappe zeges in de vorige wedstrijden, werd de match zaterdagavond een onverwachte topper waarbij de C ploeg wel niet op volledige sterkte kon aantreden. Fonny Schoofs vocht iedere match tot het uiterste met enkele héél nipte setstanden. Toch kon hij geen match winnen. Halverwege stond het nog 4-4, maar in de tweede helft van de ontmoeting konden de bezoekers de kloof maken. Uitblinker was Jens Carna met drie individuele overwinningen, Christiane Vanchaze en Ben Van Gerven wonnen elk één match.

D PLOEG – TTC MOLENBEERSEL A: 1-15
Door het ontbreken van twee spelers bij de B ploeg en het invallen van Fonny Schoofs bij de C ploeg, was ook de D ploeg gereduceerd tot één basisspeler, Fien Vleugels. Zij kon de eer reddende wedstrijd winnen. Stephanie Bollen en Leendert Weijtjens, normaal spelend in vijfde provinciale, konden alleen maar ervaring opdoen.

E PLOEG was vrij


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio