HOGO zorgt voor Italiaanse sfeer in Geistingen

Print
HOGO zorgt voor Italiaanse sfeer in Geistingen

Foto: Rudi Grispen

Ophoven

Kinrooi - Op zaterdag 12 november organiseerde Harmonieorkest Geistingen Ophoven een Italiaanse avond in de harmoniezaal van Geistingen.

Er werd voor de eerste keer sinds jaren gekozen voor de harmoniezaal als locatie. En dat was een goede zet. Want door de intimiteit van de kleine zaal werd het een zeer gezellige avond. De muzikanten hadden zich in de Italiaanse stijl gekleed en dirigent Bob Daniëls zorgde voor een schitterend programma. Het publiek werd in vervoering gebracht door lekkere Italiaanse klanken die iedereen kon meezingen: O sole mio, Funiculi funicula, La vita é bella, La solitudine, Carnival de Venice, Morricone, … En de Italiaanse hapjes en drankjes maakte de avond gewoon af. Men zegt wel eens 'de afwezigen hadden ongelijk', en dit werd meermaals door het aanwezige publiek beaamd.

Door het succes van deze avond is er meteen beslist om elk jaar een themaconcert te houden in de harmoniezaal. Terwijl het bestuur en de dirigent gaan bepalen welk thema volgend jaar naar voren komt, gaat HOGO eerst aan de slag voor hun jaarlijks kerstconcert, dat ze dit jaar samen met het Seniorenkoor van Kinrooi organiseren. U bent nu al uitgenodigd op vrijdag 23 december in de kerk van Ophoven.

Externe links

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio