Celebs

“Verrassing!”: P!nk kondigt heuglijk nieuws aan

Print
“Verrassing!”: P!nk kondigt heuglijk nieuws aan

Foto: Instagram/P!nk

“Verrassing!” zei de 37-jarige zangeres op Instagram. De foto die ze daarbij gedeeld had, sprak boekdelen. Met een bolle buik kondigde zij haar tweede kindje met haar man Carey Hart aan.

Hoe lang de zangeres precies zwanger is, is nog niet bekend. Pink heeft samen met Hart al één dochter van vijf, Willow Sage, die heel schattig mee de aankondiging deed op de Instagramfoto.

Surprise!

Een foto die is geplaatst door P!NK (@pink) op

Een verrassing is het zeker, want geen enkel magazine of journalist had door dat de ster zwanger was. Straf wel, want de zangeres lijkt al enkele maanden zwanger. Dat was nog niet opgevallen in de media, aangezien de ster steeds op heel tactische wijze haar buik verborgen hield.

Pink vertelde in mei nog tijdens de Good Morning America show dat ze nog graag meer kinderen zou hebben. “Het voelt alsof ik al twee kinderen heb”, zei ze. Ironisch blijkt nu, want aan haar buikje te zien was de zangeres toen al zwanger. Maar opnieuw zag niemand de aankondiging aankomen, omdat ze haar opmerking weglachtte met: “Carey is een geweldige echtgenoot en een goede vader, maar hij is ook net een kind. Hij valt altijd in slaap als hij Willow naar bed brengt.”

Niet te missen