Seks & Relaties

Man brengt ontroerende ode aan zijn vrouw

Print
Man brengt ontroerende ode aan zijn vrouw

Foto: Facebook Dale Partridge

Levenslang getrouwd blijven met dezelfde vrouw, het schrikt de Amerikaanse Dale Partridge helemaal niet af. Integendeel zelfs. De man schreef een prachtig eerbetoon aan de vrouw die zijn hart zoveel jaren geleden voorgoed veroverde en hem elke dag opnieuw weet te verrassen.

De Amerikaanse schrijver Dale Partridge loopt over van liefde voor zijn vrouw en dat deelt hij graag op Facebook. Hij postte een foto van zijn vrouw en zichzelf, met daarbij een passend eerbetoon waar elke vrouw van gaat glimlachen. Hij richt zich in zijn boodschap specifiek tot die mannen die het huwelijk als een wurgcontract zien, die hen voor eeuwig tot monogamie dwingt. Zo verwoordt hij zijn prachtige boodschap:

"Mannen zijn zo bezorgd dat het huwelijk hen aan één vrouw bindt en dat voor de rest van hun leven, maar dat is helemaal niet waar. Ik werd verliefd op een negentienjarige bergbeklimster, trouwde met een twintigjarige dierenvriend, startte een familie met een vierentwintigjarige moeder, bouwde een boerderij met een vijventwintigjarige bouwster en vandaag ben ik getrouwd met een achtentwintigjarige wijze vrouw. Als je een gezonde geest hebt, zal je je vrouw nooit beu worden. Je zal versteld staan van de verschillende mooie versies van die ene vrouw die je gedurende de jaren van je huwelijk zal ontdekken. Zeg geen neen tegen het huwelijk, maar zeg volmondig ja en blijf dat zeggen tot het einde van je leven."

Niet te missen