Mama

Mama toont op Instagram wat borstvoeding met je borsten doet

Print
Mama toont op Instagram wat borstvoeding met je borsten doet

Foto: Instagram

Zwanger zijn heeft een invloed op je lichaam: je haar kan verdikken, je poep wordt misschien voller en het is mogelijk dat je last krijgt van puistjes. Eén ding gebeurt bijna altijd: je borsten worden groter. Ook als je na de bevalling borstvoeding geeft, zijn ze behoorlijk aanwezig, zo ondervindt de kersverse mama Chi-Chi LaFlare.

Chi-chi heeft een eigen steungroep voor dames die borstvoeding geven en deelt haar eigen ervaringen via Instagram. Zo weten haar volgers dat ze last heeft van overproductie en dat doet iets met haar boezem. Op een selfie zien we hoe haar borsten er voor het afkolven - letterlijk - vol uitzien. Op een kiekje ernaast poseert ze na het afkolven met een iets kleinere boezem. “Toen ik wakker werd, wist ik niet wie deze vrouw met de enorme borsten was”, schreef ze bij de compilatie.

 

 

Uit de reacties op haar foto blijkt dat veel dames zich kunnen inleven in de situatie. “Ik kan me voorstellen dat het deugd deed om af te kolven”, schrijft een vrouw. Chi-chi vindt wel dat haar overproductie een groot voordeel heeft: het grootste deel van haar moedermelk is bedoeld om te doneren.

Niet te missen