Ploegen uit Jupiler Pro League nemen deel aan Helse Hadescup

Print
Hasselt - De vierde editie van het herfsttornooi ‘Helse Hadescup’ (voor de categorieën U8, U9, U10 en U11) was weer een schot in de roos. Het mooie weer, goede velden en een prima organisatie o.l.v. Kurt Bongaerts overtroffen de stoutste verwachtingen.

Een deelnemersveld met ploegen uit de Jupiler Pro League met o.a. Westerlo, KRC Genk, STVV, AA Gent, KV Mechelen, Lommel United, OHL en Dessel Sport was een garantie op goed jeugdvoetbal. De jonge voetballertjes toonde hun talenten en maakte van het tornooi een geweldig succes.

Tijdens de receptie in de VIP-ruimte hadden de trainers en afgevaardigden ruimschoots de tijd om hun ervaring met het jeugdvoetbal aan elkaar uit te wisselen.

Ook de spelertjes van de organiserende club deden hun uiterste best om een goed resultaat neer te zetten. De jeugdploegen van Hades haalden niet het podium, maar het was zeker een ideale manier om kennis te maken met eliteploegen uit eerste en tweede klasse.

Een welgemeende dankjewel voor de helpende handen bij het organiseren van dit topevenement. In het bijzonder jeugdcoördinator OB Kurt Bongaerts mag een stevige pluim op zijn hoed steken. De organisatie was prima. Volgend jaar zijn we opnieuw van de partij voor een volgende editie!

Uitslag
Bij de U8 won Westerlo voor KRC Genk en STVV.
KRC Genk stond op het podium bij de U9 naast voor Westerlo (2de) en K.AA Gent (3de)
U10 won Westerlo voor KRC Genk en KV Mechelen
Op de laatste dag was de eerste plaats voor Lommel United voor Westerlo en KV Mechelen

Een spannende Helse Hadescup met enkel maar winnaars.
Deelnemende ploegen:

STVV, Bocholt VV, Sporting Hasselt, OH Leuven, Dessel Sport, Thes Sport, Ol. Landen, OH Leuven, Heur-Tongeren, KRC Genk, Ol. Landen, KVC Westerlo, KV Mechelen, Patro Eisden, AS Verbroedering Geel, AA Gent, KESK Leopoldsburg, Lommel United, E Maasmechelen, KESK Leopoldsburg, VC Wijnegem, KVK Wellen en RC Hades.

Foto: De finalisten bij de U 11 en U10


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio