Koppel leek kinderloos te blijven: “Maar binnen 24 uur plots 4 kinderen!”

Print
Koppel leek kinderloos te blijven: “Maar binnen 24 uur plots 4 kinderen!”

Kaley, Jeremy en hun kinderen bij de rechter die hun adoptie goedkeurde Foto: reddit

Op 24 uur tijd veranderde het leven van Kaley en Jeremy Carling wel heel drastisch. Het koppel dat door de Lupus-medicijnen van Kaley geen kinderen kon krijgen, wilde al heel lang adopteren. De eerste keer liep dat helemaal op het einde van het proces mis, maar toen kregen ze plots twee levensveranderende telefoontjes na elkaar.

Omdat Kaley medicatie nam tegen Lupus, zou ze nooit eigen kinderen kunnen krijgen. Maar ook al was dat wel mogelijk geweest, ze wilde altijd al adopteren of pleegouder worden. Dat was dan ook het plan in januari van dit jaar.

Het koppel had een moeder gevonden die haar kind wilde afstaan na de geboorte en begeleidde de vrouw zelfs gedurende haar hele zwangerschap. Op het einde krabbelde ze echter terug en besloot haar dochter te houden. Niet veel later werd de vrouw gearresteerd wegens mensenhandel met het oog op kinderprostitutie en haar dochtertje werd aan een familielid gegeven, ook al hadden Kaley en Jeremy aangegeven dat ze haar nog steeds wilden adopteren. Toen ze enige tijd later vernamen dat het meisje en het familielid vermoord waren, voelden ze zich helemaal verslagen.

Er lagen echter betere tijden in het verschiet voor Kaley en Jeremy. Nadat ze het gruwelijke nieuws vernamen over het meisje dat hun adoptiedochter zou worden in januari, kregen ze een telefoontje dat er gezocht werd naar pleegouders voor twee kleine meisjes, Indie en Haven, respectievelijk 1 en 2 jaar oud.

Nog geen 24 uur later volgde echter een tweede telefoontje. Ook de ouders van tweeling Sunny en Weslie wilden hun kinderen aan de zorgen van Kaley en Jeremy toevertrouwen. Het koppel accepteerde het aanbod voor alle vier de kinderen en vorige maand waren alle adoptieprocedures afgehandeld.

“Ik kan het gevoel niet beschrijven”, aldus Kaley. “Het voelt alsof onze kinderen het zelfs aanvoelen, we voelden een gigantische opluchting. De tijd is nu rijp voor ons om een gewone familie te zijn.”