Beauty

Model in één klap wereldberoemd dankzij haar gelijkenis met Disney-figuur

Print
Model in één klap wereldberoemd dankzij haar gelijkenis met Disney-figuur

Foto: Instagram Olayinka Mia Noel

Olayinka Mia Noel (23) postte op haar account op Instagram een aantal foto's van zichzelf verkleed als prinses Jasmine uit de tekenfilm Aladdin en vergaarde zo in een wip bijna 140.000 likes. Het New Yorkse model ging daarna zelfs nog een stapje verder en vergastte haar fans op een video waarin ze samen met haar vriendje een duet uit de tekenfilm brengt.

Een Amerikaans model dat zichzelf in prinses Jasmine transformeerde en een foto deelde op Instagram heeft wereldwijd bewonderaars geoogst dankzij de opvallende gelijkenis met het tekenfilmpersonage. Olayinka Mia Noel is sindsdien een ster op de sociale media en verzamelde ondertussen al bijna 70.000 volgers.

Na de foto postte het model met Guyanese roots ook nog een filmpje op Instagram, waarin ze samen met haar vriendje een duet brengt uit de bekende tekenfilm Aladdin. De video werd maar liefst 183.000 geliked. Het model geeft toe dat haar vriendje niet bepaald stond te popelen om mee te werken, maar dat hij na enige druk toch toegaf.

 

 

Issues ?????? we just had to! ???? @iamstrickland4 #princessjasmine #hesthebestest #alladin #happyhalloween #ikindaforcedhim ??

Een video die is geplaatst door Olayinka Mia Noel (@mia_xso) op

Niet te missen