Celebs

Brad Pitt vraagt gedeelde voogdij aan

Print
Brad Pitt vraagt gedeelde voogdij aan

Foto: Photo News

Brad Pitt heeft officiële documenten ingediend om de gedeelde voogdij over zijn kinderen met Angelina Jolie te verkrijgen. Nadat Angeline Jolie de scheiding aanvroeg in september verbleven hun zes kinderen voltijds bij hun mama in Californië, maar daar wil Brad Pitt nu duidelijk verandering in brengen.

Na de aankondiging van de scheiding kreeg Angelina Jolie het volledige hoederecht over hun kinderen Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) en de tweeling Knox en Vivienne (8). Nu lijkt Brad Pitt dit toch aan te willen vechten, want hij diende op vrijdag een officiële aanvraag in voor de gedeelde voogdij.

Angelina Jolie slaagde er moeiteloos in om het volledige hoederecht over hun zes kinderen te verwerven, nadat ze haar ex ervan betichtte dat hij zijn zoon fysiek belaagd zou hebben in hun privéjet onder invloed van drank en drugs. De acteur heeft dit echter altijd ontkend, maar de beweringen van Angelina Jolie zorgden ervoor dat er een onderzoek naar de acteur geopend werd dat momenteel volop gevoerd wordt.

 

 

   

Niet te missen