Nicolas Lombaerts: “Ik kan blijkbaar niet meer voetballen”

Print
Nicolas Lombaerts: “Ik kan blijkbaar niet meer voetballen”

Foto: BELGAIMAGE

Net als Radja Nainggolan is ook Nicolas Lombaerts ontgoocheld over zijn niet-selectie voor de Rode Duivels. “Zeker omdat ik de laatste tijd veel heb gespeeld”, aldus de verdediger van Zenit Sint-Petersburg.

Roberto Martinez geeft als uitleg dat er door de terugkeer van Vincent Kompany “genoeg ervaring in het team zit” en hij enkele jongeren een kans wil geven.

“Mijn enige kwaliteit blijkt tegenwoordig mijn ervaring te zijn en voor de rest kan ik blijkbaar niet meer voetballen”, zegt Lombaerts. “Het kan allemaal snel keren in een carrière. Van mogelijke basisplaats op het EK naar er niet meer bij. Nogmaals het bewijs dat je alleen aan jezelf moet denken. Maar ik zal des te blijer zijn om eindelijk nog eens mijn dochter te zien, want dat heb ik door de vorige match tegen Gibraltar moeten missen. Zij is veel belangrijker. Maar door de niet-selectie en geknoei in Rusland met haar visumaanvraag zal ze helaas nog niet met mij kunnen terugvliegen naar Sint-Petersburg. Nog 35 dagen en ik heb vakantie, dan zien we wel wat er mogelijk is.”